Supplybase er din online adgang til fremstillingsindustrien
Vi kalder det digital produktion.

Hvorfor Supplybase?

Fremstillingsindustrien er kendt for at være konservativ og bagud på digitalisering, selvom kunder i stigende grad forventer en let online B2B handel. Vi bygger Supplybase for at give alle produktionsvirksomheder muligheden for at udnytte det digitale potentiale, finde nye kunder, og opnå en hurtig, effektiv og fejlsikker ordrebehandling.

Missionen for Supplybase

Vores mission er at skabe en digital adgang til fremstillingsindustrien for ingeniører, indkøbere og iværksættere. Det gør vi ved at give produktionsvirksomheder online tilstedeværelse og muligheden for en let online handel - for mindre administration og mere produktion.

Visionen for Supplybase

Vores vision er at samle og demokratiserer fremstillingsindustrien for alle der ønsker at skabe morgendagens teknologi. Vi tror på at en lettere adgang til produktion giver bedre forudsætninger for innovation.

Fra idé til iværksætteri

Idéen til Supplybase opstod da Sebastian Schlicker som ingeniør i Fynske robot- og automationsvirksomheder skulle indhente tilbud på produktionen af emner i metal og plast. Leverandører med de rette kompetencer, certificeringer og materialer, er svære at finde på Google, og hjemmesider er ofte forældede eller mangelfulde. Derudover giver en handel over e-mail ofte anledning til spørgsmål, rettelser og opfølgninger. Derfor stiftede Sebastian i 2021 hjemmesiden Supplybase, for at hjælpe andre ingeniører, indkøbere og iværksættere med at blive forbundet med fremstillingsindustrien, ved at digitaliserer indkøb af ordreproducerede emner.

Supplybase har deltaget i Accelerace forløbet Beyond Beta batch 3 og blev i 2022 støttet af Innovationsfonden

Skal du med på teamet?

Har du en iværksætter i maven og ønsker at være med på rejsen fra 1 til 100? Kontakt os i dag! Vi søger kontinuerligt engagerede medarbejdere der ønsker at prøve kræfter i en startup virksomhed. Skriv om dig selv, dine kompetencer og hvorfor du gerne vil være en del af en startup virksomhed, og vi vender tilbage til dig snarest.